cand are loc?

Kitchen Battle

Cum să te bucuri de viață și în același timp să îi ajuți pe ceilalți

Days
Hours
Min
Sec

ASOCIAȚIA BLACK SEA FOODIGNITY | CUISINE SANS FRONTIÈRES

Patru dintre cei mai buni chefi români, și îi numim aici pe Alex Petricean, Cătălin Bejenariu, Mihai Iosif Toader și Radu Ionescu, au acceptat ca împreună cu echipele pe care le conduc, să gătească pentru acest eveniment și să le ofere oaspeților o porție consistentă de “guerilla fine dining”.

Kitchen Battle e, așa cum îi spune numele, o întrecere culinară în care se întrec două restaurante în fiecare seară.

Restaurantele care onorează debutul KB în România sunt, în ordine alfabetică, Kaiamo, Kane, Noua și Soro Lume.

Kitchen Battle, cel mai important eveniment gastro-social al anului în România

concept Cuisine Sans Frontieres, generat în Elveția în 2009

Conceptul e de o simplitate absolută: Cele doua restaurante care se întrec într-o seară de competiție pe scena Kitchen Battle, primesc ingrediente identice din care trebuie să creeze fiecare câte un meniu alcătuit din amuse bouche, antreu, fel principal și desert.

Oaspeții, în număr maxim de 150 în fiecare seară, votează farfuria favorită de la fiecare restaurant, după ce au gustat.

Votul publicului se cumulează cu votul juriului, alcătuit din 6 personalități care vor și motiva alegerile făcute.

Evenimentul caritabil produs în România de Black Sea FooDignity Association va avea loc la începutul lunii noiembrie într-un loc absolut inedit și deocamdată secret, fondurile obținute cu această ocazie urmând să întrețină pentru încă un an activitatea umanitară a asociației noastre precum și proiectele noastre de gastronomie socială și educație culinară a persoanelor din medii defavorizate.

Cum ajungi la Kitchen Battle?

Pentru că atunci când ne e foame toți suntem egali, Kitchen Battle își așază oaspeții la mese lungi, în ordinea sosirii.

Pentru că acest eveniment e unul destinat strângerii de fonduri, participanții pot să contribuie peste prețul biletului, fie cumpărând vin, long drinks și alte băuturi alcoolice și răcoritoare de la bar, fie donând suplimentar direct de pe card, prin intermediul POS-ului mobil care va circula printre mese în timpul evenimentului.

ești sponsor al evenimentului și beneficiezi de un număr de locuri, în funcție de felul în care ai ales să participi la susținerea activității asociației

ești membru BSFDA și ai o contribuție recurentă la activitățile noastre (dacă nu ești, te poți înscrie pe site-ul nostru), lucru care îți garantează acces preferențial la evenimentele noastre publice, în funcție de contribuția ta

cumperi un bilet de pe site-ul BSFDA și îți asiguri astfel loc la masă